Contact

Mondkapjes besteld?
Door de grote vraag naar onze mondkapjes zijn wij druk bezig met de productie van onze Groninger vlag mondkapjes én worden de bestellingen van je mondkapje(s) zo spoedig mogelijk bezorgd/per post verzonden. Door drukte én grote vraag kan aflevering tijdelijk iets langer duren, excuses daarvoor. Heb je andere artikelen als sokken/t-shirts etc. erbij besteld, die worden dan als combinatie verpakt en verzonden.


Contact over je bestelling e.d.

Onze hulpvaardige klantenservice helpt je graag bij alle vragen rondom je bestelling.
Bel ons (vast tarief): +31 (0)50 – 526 26 02
(tijdens werkdagen 9.00-17.00 uur)

Kijk op de Help pagina voor antwoord op je vraag.
Of stuur een e-mail naar moi@ikbingrunneger.nl
We antwoorden zo snel mogelijk, op werkdagen binnen maximaal 24-48 uur.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen met betrekking tot een bestelling kun je contact opnemen met:

“Ik bin Grunneger”

Adres: Pottebakkersrijge 19, 9718 AG  Groningen (i.v.m. covid-19 tijdelijk geen afhaaladres, alleen online!)
E-mail: moi@ikbingrunneger.nl
KvK registratie: 01144981
BTW nummer: NL002152192B81

Productie en verzending!
Alle artikelen worden op maat voor jou gemaakt en geleverd. Verwachte standaard productie- c.q. leveringstijd ± 2-5 werkdagen*. Door drukte én grote vraag kan aflevering tijdelijk iets langer duren, excuses daarvoor. Wij versturen je merchandise naar elke bestemming wereldwijd!

Bestelling afhalen?
Alleen in overleg! Hiervoor graag contact met ons opnemen! (i.v.m. covid-19 tijdelijk geen afhaaladres, alleen online!)

Woon je in het buitenland?
Mocht je wonen in het buitenland en ook een prachtig shirt willen? Dat kan, voltooi een bestelling en bereken uw verzendkosten voor uw eigen land. Neem evt. contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Buitenland: Verzending volgens PostNL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)

Heeft u enige spoed?
Neem dan ook contact op, dan kunnen we samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Prijzen en verzendkosten, standaard levering
Bezorgen: Stad Groningen (incl. Haren, Hoogkerk, Ten Boer: € 2,50
Beneden € 40,-: het bedrag + € 3,95 Brievenbuspakket+ PostNL
Boven € 40,-: gratis verzending
Pakketpost (mok/hoodie e.d.): het bedrag + € 7,87 Pakketpost PostNL
Inwisselen cadeaubon: per email digitaal verstuurd, geen verzendkosten
Buitenland: Verzending volgens PostNL tarief pakket buitenland (https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/tarieven)

* Voor bestellingen die per vandaag worden opgegeven en bij een reguliere postbezorging. Artikelen worden in Nederland geleverd als brievenbuspakket+ van PostNL, u hoeft dus niet thuis te blijven voor uw bestelling! Daarnaast is de zending door ons via track- en track te volgen. Wij kunnen de bezorging van de post helaas niet beïnvloeden, PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen). Bestellingen voor de Waddeneilanden en/of het buitenland duren qua aflevering helaas wat langer i.v.m. mogelijke vertraging bij de postbezorging c.q. douaneformaliteiten. Afhalen: Alleen in overleg, hiervoor graag contact met ons opnemen.

Het productieproces van artikelen van deze online shop is uitbesteedt en werkt vanuit een platform dat beschikbaar wordt gesteld door “Ik bin Grunneger”. “Ik bin Grunneger” is verantwoordelijk voor zowel de technische functies als het bestelproces, maar niet voor de inhoud. De algemene voorwaarden van “Ik bin Grunneger” zijn van toepassing. De aansprakelijkheid voor copyrights is van toepassing op alle ontwerpen die in deze shop beschikbaar zijn en op alle elementen die in het ontwerp van de shop gebruikt zijn.

© 2020 • “Ik bin Grunneger”

De waardering van ikbingrunneger.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 87 reviews.